Herken je dit?

  • Je bent een werkgeversorganisatie en je leden zien de verzuimkosten binnen hun bedrijf elk jaar stijgen
  • Je bent een patiëntenvereniging en je wilt je leden of professionals bewuster maken van de impact van rouw, hoe dit te signaleren en welke handvatten er zijn om hier het gesprek over te kunnen voeren. Met professionals of de omgeving, om het verdriet met elkaar te delen of hulp te vragen en/of te bieden
  • Je begeleidt een lotgenotengroep en wilt meer kennis over verlies en rouw of je wilt een workshop organiseren die gaat over zelfzorg, voor rouwenden, hulpvragers of hulpgevers.
  • Je bent uitvaartondernemer en je merkt dat mensen na een verlies behoefte hebben aan meer kennis over rouw of aan een ritueel om ruimte te geven aan hun gevoelens en emoties

Hoe kan ik je helpen?

Met mijn ervaring als rouwexpert kan ik je op verschillende manieren helpen, begeleiden en adviseren. Ik kan je bijvoorbeeld als spreker of gespreksleider ondersteunen bij bijeenkomsten voor jouw doelgroep. Zodat jij hen de ruimte kunt geven om hun ervaringen te delen, hun emoties te uiten en van elkaar te leren.

Verder kan ik je als trainer of workshopleider ook helpen bij het professionaliseren van je organisatie of de leden. Ik maak workshops en trainingen op maat die passen bij jouw organisatie en de vraag die je hebt.

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar jouw organisatie behoefte aan heeft en wat passende ondersteuning en begeleiding kan zijn.  Het eerste gesprek is gratis. Je krijgt van mij daarna een offerte op maat.


“Marlon was onze gastspreker bij Café Doodnormaal
met als thema: verlies bij leven.

Inhoudelijk was haar presentatie erg sterk en ook zeer goed verzorgd.
Ze bracht haar verhaal duidelijk en creëerde een veilige sfeer zodat veel aanwezigen met hun eigen verhaal durfden te komen.
Veel lof en dank!.”

Maria Heesterbeek, sociaal werker Cordaad welzijn