Wie ben ik?

Ik ben Marlon, geboren en getogen in Veldhoven, getrouwd met Kees en moeder van 2 volwassen kinderen Nick en Sanne.

Net zoals veel mensen heb ik ook verschillende verliezen meegemaakt. Onder andere het onverwachts overlijden van mijn broer op 28-jarige leeftijd, het ziekteproces en overlijden van mijn vader aan ALS en de chronische longziekte van mijn man hebben een grote impact op mijn leven. Ik schoot snel na deze gebeurtenissen in de regelstand wat uiteindelijk voor mij een overlevingsstrategie werd.
Tot ik bijna 20 jaar geleden uitviel door een burn-out.
Het duurde zo'n 9 maanden voor ik weer aan het werk was en ik merkte toen hoe weinig we weten over verlies en rouw en hoe moeilijk het is om een balans tussen rouw en werk te vinden. Ik ben me daar in gaan verdiepen en heb een aantal coachopleidingen en trainingen gevolgd. Nu richt ik me als coach op verlies- en rouwbegeleiding met de focus op rouw op de werkplek. Ik ben lid van de beroepsvereniging NOBCO en blijf mezelf ontwikkelen en trainen als rouwexpert.

 

Wat is mijn droom?

Dat mensen die een verlies leiden gezien en gehoord worden in hun verdriet, rouwreis en behoeften. Niet alleen in hun privéleven, maar zeker ook in de werkomgeving. Ik wil daar mijn steentje aan bijdragen door mijn kennis over verlies en rouw te delen en coaching, workshops en trainingen te bieden die handvatten geven voor het (ondersteunen van) de rouwreis en verwerking van verlies op de werkplek. 
Zodat mens, rouw en werk in balans zijn.

Mijn missie

Ik wil bij rouwenden én werkgevers kennis te vergroten over verlies en rouw. 
Ik leer mensen hoe ze met hun rouw om kunnen gaan zodat ze weer grip op hun leven en werk krijgen. 
Veel vormen van verlies neemt iemand mee naar de werkplek en kunnen ook daar een grote impact hebben. Want rouw hang je niet aan de kapstok als je op de werkplek komt.
En rouw is geen ziekte, maar je kunt er wel ziek van worden!

Met mijn eigen ervaringen als medewerker én als leidinggevende help ik bedrijven en collega's om rouwende medewerkers te begeleiden en ondersteunen. Zodat rouw er óók op de werkplek mag zijn. 

En verder ...

  • werk ik ook nog in loondienst bij een gemeente
  • hou ik van reizen en lekker eten met vrienden
  • vind ik het leuk om foto's te maken
  • probeer ik ook nog af en toe een boek te lezen. 

en ben ik:

  • eigenwijs
  • een workaholic
  • perfectionistisch
  • en een beetje een controlfreak

Wat zeggen anderen over mij?

Wil je meer weten over mijn diensten
of direct een afspraak maken?